Haley Reinhart Forum

Full Version: Board Acting Weird?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
A user sent me a private message saying they couldn't find a post they had made. I had actually been reading that post and included a link to it in my reply. The user couldn't access the link. When I checked the link myself I no longer could either.

I also noticed a post I had made in the Lollapalooza thread disappeared. I was able to hit "back" on the browser window to retrace my steps and get to it, but I was unable to "edit" the post because it didn't exist.

Here's a screen capture of that post:


Quote:[Image: haleylala.jpg]


Anyone else experiencing similar things?

My webhost had problems with its upstream provider and abruptly moved all the sites they host to a new server. They sent out this message this morning:

"Please login as soon as possible using the details below to make sure everything has been migrated across smoothly - let us know as soon as possible if you notice any issues at all."

So this issue might be related to the server move.

I've been noticing you're total registered user counter recently...It would jump up, to at the highest, 116, then drop...right now it's at 105. It's done that at least twice since I noticed...are you deleting invalid registrations or is that another glitch?
I had trouble a couple of nights recently. Posts wouldn't go up and the page wouldn't load when I was trying to post. I lost a couple of posts, which had me wondering if I had just previewed the post and then absent mindedly moved on and lost them.
(04-11-2012, 02:49 AM)john Wrote: [ -> ]I had trouble a couple of nights recently. Posts wouldn't go up and the page wouldn't load when I was trying to post. I lost a couple of posts, which had me wondering if I had just previewed the post and then absent mindedly moved on and lost them.

Yeah...I had a couple of posts completely disappear on me yesterday, making me think that I maybe forgot to hit the post reply button, until I remembered that I edited one of the posts. Plus later on it was like the board was stuck all day yesterday afternoon, as there were no new posts and like I said my earlier posts had also disappeared. Moreover, some of the posts that I had read earlier in the morning also weren't there in the afternoon. Weird.
This thread had disappeared after I responded to Tusk.

Now it's back, minus my response.

Another thread I created last night before going to bed is missing.

The host suggests:

Quote:As we begun migration on Monday and changed our nameservers yesterday, it could be due to discrepencies in being moved across.

If you want, you can backup your database on the old server and restore it on the new server so that you get the latest posts transferred across.

I've responded and now await their response.



eta:

They haven't stated as much, but their offer to restore the old database would indicate they believe the database was corrupted in the move. If we simply restore an old database then posts made recently will be lost.

eta 2:

They have now stated they will look into merging the two databases.

I received a prompt response in which they helpfully pointed me at directions on the forum software site about how to merge two databases.

My response:

"I didn't expect opening a support ticket to create work for me and necessitate my learning new skills."
(04-11-2012, 07:22 AM)Miguel Wrote: [ -> ]My response:

"I didn't expect opening a support ticket to create work for me and necessitate my learning new skills."

It's always something, isn't it?
They replied they would do it if I so desired but explained:
Quote:The reason it is preferable that you do it is the process requires us to make several decisions about what to merge.



They point the finger at the new numerical address for the server not having fully propagated among all of the domain name servers (DNS) on the Internet as being the most likely cause of the problem (there are two nearly identical databases being accessed - one on the old server and one on the new server).

I'm not sure about that. But if they are correct it should rectify itself and begin functioning properly (accessing only one of the databases) soon.

If that's the case, I won't try to merge the databases. The process seems like too much trouble to recover a small number of lost posts.

However, if the problem does persist, let me know so I can take corrective action.
your registered user counter is back to 105 again, showing "Mr Bill" as the newest member again. It was at 108 this morning
(04-11-2012, 11:06 AM)Tusk Wrote: [ -> ]your registered user counter is back to 105 again, showing "Mr Bill" as the newest member again. It was at 108 this morning

I've deleted several spambot registrations this morning. I get 25-30 a day, typically in two waves.



Just deleted another one:

ozsgxivpdl

Email: ojotryryer656hgjk@gmail.com
(04-11-2012, 11:19 AM)Miguel Wrote: [ -> ]
(04-11-2012, 11:06 AM)Tusk Wrote: [ -> ]your registered user counter is back to 105 again, showing "Mr Bill" as the newest member again. It was at 108 this morning

I've deleted several spambot registrations this morning. I get 25-30 a day, typically in two waves.
OK good, I thought that was a possible reason...
Yah the way they put having YOU do the merge would make me pause about doing it too...as if to say, let him screw it up, plausable deniability Tongue
Pages: 1 2